søndag 10. mars 2013

Snart påske


Det er snart påske og jeg har så smått begynt å ta frem litt påskepynt. Det er ikke samme nivå med påskepyntingen som med julepyntingen her i huset, men det er jo koselig å ha det fremme en liten stund før vi pakker det vekk igjen. Her er det både gammel og ny påskepynt, hjemmelaget og kjøpt - alt har sin sjarm!

Ungene får male egg og det er jo veldig gøy! (og jeg er pliktig til å lage mye vaffler eller annet godt sånn vi kan blåse ut eggene).

Den gule fargen som hører til påske er jeg ikke så veldig glad i...men påskekyllingene her i huset må være gule likevel. Heldigvis er både duse lillafarger og fine grønnfarger også en del av påskenfargene.

Idag har vært nok en fantastisk flott vår-dag! Ungene har vært ute stort sett hele dagen. Det har blitt spist pannekaker i lekehuset, de har syklet og tegnet med kritt på asfalten. Lek på trampolinen og i lekestativet til kusinen. Jeg har kostet uteplassen for sand og steiner og ordnet litt i bedene. Absolutt klar for en ny uke med flott vår-vær!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!