onsdag 20. mars 2013

Drømmehus eller mareritt?

Vi må nok etterhvert innse at huset vårt blir litt i minste laget når ungene vokser til. Det er et par ting som vi gjerne skulle hatt i huset, deriblant eget vaskerom, større kjøkken med spiseplass, større stue og en loftstue. Problemet er bare det at vi trives så godt akkurat her vi bor, men irriterer oss over mangel på plass...

Er det ikke typsik at når vi endelig er ferdig med opparbeiding av hage og uteplass så skal vi selge? Og så er det på'an igjen...Kjenner at jeg ikke akkurat gleder meg til det.

Det kommer huskataloger dumpende ned i postkassen, for vi trenger inspirasjon og dersom vi skal bygge hus skal det være planlagt ned til minste detalj. Det skal nemlig bare bygges EN enebolig for oss og den skal vi forhåpenltligvis bli boende i til vi blir så gamle at vi ikke klarer å stå på bena.

Etter å ha kikket litt rundt på diverse hus så må du opp i en nokså stor størrelse dersom huset skal ha 4 soverom som skal ligge i samme etasje. Dersom du skal ha livsløpsstandard må det være et soverom i første etasje også. Pluss pluss pluss

Så er det dette med økonomi..jeg har ikke lyst å bo meg ihel heller. Leste i den ene katalogen at du kan ta husprisen og gange med to, da kom du ca i den prisen alt kom på tilslutt. Jaja, vi får fortsette jakten etter drømmehuset så får vi se :)  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!