tirsdag 12. mars 2013

Påskeharen & Tannfeen

Finnes de? Det er så mange spørsmål om disse underlige skikkelsene som ungene våre lurer på. Stine er spesielt opptatt av tannfeen for tiden, da hun gleder seg til å miste melketennene. Finnes tannfeen på skikkelig? Kommer hun når jeg sover? Hvor oppbevarer hun alle tennene? Er hun pitteliten eller voksen? Kommer hun inn vinduet?

Stine har bestemt seg for at tannfeen ikke får ta med tennene hennes, så da har jeg sagt vi må skrive en lapp til tannfeen og legge under puten. Stine rugger på tennene hver dag ihåp om at de skal løsne litt, Mariel gjør det samme. Det kommer til å bli travelt for tannfeen i dette huset snart.

Siden jeg har tatt frem påskepynten så kommer vi inn på påskeharen...Hvordan ser påskeharen ut? Er den stor eller liten? Fins den virkelig? Er det påskeharen som leverer eggene? Samtidig vet hun at det er vi som tegner skattekart og gjemmer eggene...er det bare fantasi eller tror de virkelig det hopper en hare rundt med egg? Jeg blir fasinert!

Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal svare til alle spørsmålene, men hos oss får ungene ha gleden av å tro på både påskeharen og tannfeen (og julenissen)!


 

1 kommentar:

  1. Ja dei er herleg irriterande desse spørsmåla, iallefall når det er 50 etter kvarandre ;-)

    SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!