lørdag 7. desember 2013

Bursdagsfeiring!

Idag har vi feiret Stine sin 6 års dag (som er imorgen) med jentene fra klassen. Hun har gledet seg i flere måneder og hver gang hun har fått en bursdagsinvitasjon så har hun spurt hvor lenge det er til hun skal sende ut sine invitasjoner. I høst har det vært så mange bursdager at jeg er komt ut av tellingen, men som vi ble enig om, blir alle jentene i klassen invitert hver gang for at ingen skal føle seg utelatt. Med 16 jenter i klassen blir det en del besøk!!

Idag var vi 15 stykker til bords, inkludert Mariel. Hun måtte jo få lov til å være med å feire og har jo gledet seg like mye som Stine ;)

Ettermidagen har gått med til rydding , baking og klargjøring av et nytt besøk vi skal ha imorgen. Da kommer min familie og feirer sammen med oss. På mandag er det Eivind sin familie...Blir mye besøk, men det er greit å dele det litt opp siden vi er så stor familie (eller har så lite hus om du vil ;)

Jeg har forrsten gått til innkjøp av en rosa "bursdagsduk". PVC duk fra Stoff & Stil. Billig 3 meters duk som er lett å vaske av noe som gjør at den er topp til barnebursdag.


 
 
 
Er det foresten noen som vet hvorfor jeg bare får opp to store bilder? Klarer ikke gjøre det tredje (eller flere) bilde stort. Det er en grunn til at det alltid bare kommer et bilde eller to i innleggene siden ellers blir det ulik str på bildene.
 
Fortsatt god helg!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!