onsdag 30. januar 2013

Stort prosjekt...

Har et stort prosjekt på gang...hentet en pakke bestilt fra Fotoknudsen med 700 bilder som skal inn i album. Når jeg først har begynt å lage album, føler jeg at jeg må fortsette. Jeg må værtfall lage ferdig albumene til ungene. Det er tidkrevende og egentlig ganske kjedelig, men det er veldig koselig å bla i albumet etterpå. Det er på ingen måte scrappe-album jeg lager, det har jeg rett og slett ikke tid til, men enkle album der jeg limer inn bilder og pynter med litt stickers o.l. Når jeg er ferdig med albumet for 2012 tror jeg at jeg skal gå over til fotobøker laget på nettet.

Men hvor lenge skal jeg lage album? Det er jo utallige bilder som blir tatt med digitalkamera, men kan jo ikke fylle hele huset med album heller.

Hva gjør dere med alle bildene?

 
Ha en god dag!

2 kommentarer:

  1. Eg lager 3 fotobøker til kvart år.. Ei for våren og ei for hausten + egen bok for sommarferien :-) Når jentene blir større blir det nok mindre bilder og gjerne då ei bok kvart år eller over fleire år :-)

    SvarSlett
  2. Bildene har eg alltid framkalla og satt i album. I tillegg har eg scrappa ein album til Malin fram til ho var tre. Emil får scrappealbum frå sitt første år og Anna ingenting.... Typisk. Alle ungane skal få kvar sitt album for kvart år dei fyller. Til no er berre ein album gjort. Langsiktig tenking altså :-) Og bilete har eg på egen harddisk i tillegg. Møysommeleg.

    SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!