torsdag 10. januar 2013

Soff & Stil

Igår var jeg og en venninne på Stoff & Stil for å handle inn til våre nye hobbyprosjekt. Det er fare for å bli litt for ivrig med handlingen når du er på den butikken for de har så masse fiiint stoff og mye hobbyutstyr.

En av julegavene jeg fikk i 2012 var symaskin av Eivind. Har lurt litt på om jeg skulle kjøpe meg en tidligere for å lære og sy litt, men det har bare blitt med tanken. Nå som symaskinen er komt i hus må jeg blir ekte husmor og sy klær til ungene...værtfall nesten.

Forløbig er det små ting som skal sys etter enkle oppskrifter. Viktig å ikke begynne med for avanserte ting sånn at en mister motet...i første omgang er det planlagt luer, slevesmikker, lego teppe, stikkepinneetui og enkel genser. Gleder meg til å begynne, så gjenstår det å se hvordan resultatet blir :)
 


Tøffe retro stoffer i både bomull og jersey stoff


 
 
Har fått trådsneller av mamma :O)
 
Ha en fin dag!
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Så utrulig fine og tøffe mønster! Eg kom berre heim med ein meter av eitt stoff som skal bli til ei hue. Symaskin er foreløpig på lån frå mamma. Får sjå om det gjer meirsmak før eg går til innkjøp.. ;)Spørs om ikkje me må ha ein sykveld! :) Ka maskin har du kjøpt?

  SvarSlett
 2. Ja vi skulle hatt en sykveld! Symaskina er ei Elna Explorer 340 som har dei fleste sømmer som trengs trur eg. Kjøpt på nettet (billigare enn i butikkane).

  SvarSlett
 3. Eg ønsker meg klær av det uglestoffet i midten til bursdagen :P
  Etter praksis vil eg bli med i symaskin-gjengen!!

  SvarSlett
 4. Hehe...skal ha deg og uglene i tankene når det nærmer seg bursdag :) Ja du må bare bli med å sy! Sikkert mange fine ugle-ting vi kan lage ;)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!