lørdag 1. juni 2013

Lite penalhus

Det blir ikke så mye tid til strikking, hekling eller sying for tiden, men noen små ting blir det jo alltid. Et lite penalhus som Stine kan ha litt fargeblyanter oppi :) Viss noen lurer på hvor denne avanserte oppskriften er fra, så er den fra et lite heftet som fulgte med i "Lær å Strikke"-boksen Stine fikk til 5 års dagen sin.


Jeg har flere ganger prøvd å lære Stine å strikke, men det er ikke lett. Hun tviholder på strikkepinnnene og er i stiv i begge håndleddene, men hun vil veldig lære seg det. I følge denne strikkeboksen er den beregnet fra 7 år og oppover så vi har litt tid på oss til å øve. Glemmer aldri Besta fortalte at hun strikket sin første genser da hun var 6 år - slå den!

Fortsatt god helg!


2 kommentarer:

  1. Virkar som ungar vart fortare voksne på strikkefronten før. Det vert ikkje strikking før 7 år tenkte eg, det er stive fingrar her og ;-)

    Søtt penal, får ikkje tid å strikke/sy her heller. Men gjer det noko tenker eg. Skal ikkje vi leve i mange år? Kjem tidsnok tid til strikking. Haha! Ikkje tru på det eg sa! Mamma som seier sant til meg. Pøh!

    SvarSlett
  2. Så søtt penal! Greit med kjappe prosjekt når ein ikkje har så mykje tid til overs! ;)

    SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!