fredag 10. mai 2013

Helikoptergenser

Da var endelig fustrasjonsprosjektet ferdig...En helikoptergenser til Marius.

Dette er den første barnegenseren jeg har strikket og er stort sett fornøyd med resultatet. Det er jo sånn at man lærer så lenge man lever og jeg har lært hva jeg skal gjøre og ikke skal gjøre neste gang. Nå har jeg sett gjennom en del oppskrifter med stripete armer og felles for alle er at armene sys på etterpå, likevel kalles det raglanfelling. Neste gang kommer jeg til å sy på armene for da slipper jeg et lass med tråder som skal festet. Samtidig tror jeg kanske det blir finere i overgangen mellom bolen og armene...hadde jeg sett det før, så hadde jeg strikket hele fellingen med blått garn og ikke 2 masker blå og 2 masker striper.

Totalt sett har jeg nesten strikket genseren to ganger. Armene har jeg strikket to ganger for størrelsen var feil første gang. Bolen rakk jeg opp igjen for å strikke armene innpå og felle vanlig raglanfelling og helikoptermotivet med maskesting har jeg styrt lenge på med for maskesting har jeg aldri vært borti før.

Her er værtfall resultatet:
 


 
Ønsker alle en god helg!

3 kommentarer:

  1. Den var kjempefin! :-) Likte både stripene og helikopteret! Ser egentlig ut som du har strikket mange gensere før :-)

    SvarSlett
  2. Kjempeflott! Enig med Mette.

    SvarSlett
  3. Viser berre at ein kjem langt med litt tålmodighet... ;) Genseren vart kjempefin!!

    SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!