torsdag 25. april 2013

Saftige, seige muffins

En ny favoritt! Denne oppskriften tipset søsteren min, meg om. Nå har disse blitt laget flere ganger til både bursdag og andre festligheter og de er  super god! Best når de er nysteket! Våre jenter er velig glad i sjokolade og disse muffinsene var ifølge Stine "de beste ho hadde smakt".


 
Oppskriften på saftige, seige, brownie-muffin er (15 stk):
 
100 g margarin eller smør
2 egg
2,5 dl sukker
1/2 ts vaniljesukker
1 krm salt
4 ss kakao
2 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
 
Smelt fettet og la det bli kaldt. Visp egg og sukker luftig. Tilsett vaniljesukker, salt, siktet kakao, mel og bakepuler. Bruk en slikkepott og vend fettet inn til slutt. Fyll muffinsformene 1/4 del opp med røre. Stekes i nedre del av ovnen ved ca 225 grader i ca 10 min. Du kan sikte over litt melis til pynt. De er holdbar i 1-2 dager i boks og kan fryses i 3 måneder. (Oppskriften er fra Damms store kokebok).
 
Ha en kalori-rik kveld ;)
 

2 kommentarer:

  1. Som du bakar! Ikkje mykje baking for tida, men det har resultert i nye joggesko. Delmål 1 er nådd :-)

    SvarSlett
  2. Du er flink! Stå på! Skulle gjerne ha belønna meg med nye joggesko, men fristelsene for noe godt er for stor her i huset..

    SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!