onsdag 10. april 2013

Heklet Grytekjole...

Litt småprosjekter blir det tid til innimellom alt annet som må gjøres. Småprosjekter er en ypperlig anledning til å bruke restegarn eller garn du har kjøpt uten å vite hva du skal bruke det til.


Denne søte grytekluten fant jeg i et blad. Jeg vet ikke hvem som har laget oppskriften, men dersom det er andre som vil hekle søte grytekjoler kan jeg legge oppskriften ut her.

Garn: Bomull sport fra Spar Kjøp ca 35 g lys lilla og 15 g mørk.
Heklenål nr 3

Jeg har også gått til innkjøp av mine egene navnelapper. Ikke har jeg noe fancy kallenavn, så saken var jo enkel om hva som skulle stå på merkene.

 
Jeg har prøvd å kjøpe farger som skal gå til alle slags prosjekter, men det får nå tiden vise. Med 200 navnemerker så har jeg nok for en stund tror jeg...;) Merkene er kjøpt gjennom denne siden her.
 
Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. Så fine dei var! Du har virkeleg fått farta opp for kreativiteten! Eg bestilte merkelappar for mange år sidan, men eg har ikkje brukt dei. Trur eg heller bestiller nye. Og Grethe er jo eit fint navn så kvifor endre på det? :-) Korleis går det med syprosjekt forresten? Funne noko fint i bøkene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja har funnet flere ting eg kunne tenke meg å lage, men må nok gå til innkjøp av mer stoff og diverse. Har ikke somlet meg til det enda. Du får skrike ut viss du trenger bøkene, for det ser ikke ut som det blir så masse sy-tid fremover.

   Slett
 2. Den litle prikken over I'en! ;) Kjempesøte grytekluter!!

  SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!