søndag 3. august 2014

Sommeren 2014

Idag er siste dagen av ferien vår, dvs Eivind begynner å jobbe igjen mens jeg har fremdeles noen dager igjen av permisjonen min. Denne sommeren hadde vi bestemt oss for å feriere hjemme i Norge og vi angrer ikke et sekund på den avgjørelsen! Vi kan ikke huske sist vi har hatt så fint vær i ferien vår.

Vi startet ferien med å reise til Mikkelparken i Kinsarvik. Ungene storkoste seg og så lenge ungene var fornøyd var selvfølgelig vi glad og fornøyd også. Siden vi er igang med husdrømmen så var tanken at denne ferien ikke skulle koste så mye, derfor ble det camping på oss. Det er første gangen hele familien har sovet i lavo, men med reiseseng til minstemann gikk det over all forventning. Mikkelparken kan absolutt anbefales! Her er det flere forskjellige basseng med og uten sklier, gullgraving, bumpebåter, plaskeanlegg, inndørs lekeanlegg, elektriske biler, minigolf, klatrevegger m.m.

 
 
 
 
Fra Mikkelparken bar det hjem, pakke om i bilen og vaske
noen maskiner med klær. Deretter reiste vi til hytten i sogn. En liten perle i en liten fjor, langt unna trafikk, støy og menneskemengder. Hver dag bestod av å stå opp, spise frokost, smøre seg med solkrem og gå ned til sjøen. Vi har badet som aldri før, med 22 grader i sjøen og bading fra morgen til kveld har Stine hatt nok av tid til å trene på svømmingen. Idag svømmer hun som en fisk! Et lite bildedryss.


 
 
 
 
Ha en fin dag!
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!