torsdag 3. april 2014

Snart påske...

Av og til lurer jeg på hvor dagene blir av...tiden går så altfor fort. Nå nærmer det seg snart påske og i den anledning dette påskebildet fra meg :) Jeg og naboen var ute forrige dagen fant oss noen fine greiner med pusekatter/puselabber. Disse skal forhåpentligvis få stå i ro på bordet til påsken er over!
 
Jeg har allerede tatt frem kassen med påskepynt og pyntet. Det er jo på ingen måte samme nivå på pyntingen nå som det er til jul, men det er gøy uansett! Ungene gleder seg også til påske og Stine spurte idag om vi skulle ha grøt med mandel i til påske for det ville hun ha! Tja...kanskje det, grøt er jo godt og en mandel fra eller til spiller vel ingen rolle. I tillegg har vi planlagt pinnkjøtt i påsken så det blir jo rene julefeiringen på oss da.
 

 
 
De siste 14 dagene har vi hatt nydelig vår-vær her på vestlandet. Vi er jo ikke akkurat bortskjemt når det kommer til været... Jeg har vært ute å trillet tur nesten hver dag og det er så deilig! Ikke langt fra her vi bor, er det mange fine turstier og jeg har valgt meg ut den runden der det er mest sol. Måtte resten av våren bli like fin! 

 
Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!