søndag 28. juli 2013

Ferie 2013: Mallorca

Nå er det snart 3 uker siden vi kom hjem etter en svært etterlengtet ferie! Vi bestemte vi oss tidlig for at i sommer skulle vi til syden! Valget var enkelt, det ble Mallorca...kort flytur, barnevennlige Alcudia...ahh lengter allerede tilbake..Den fantastiske Alcudia stranden...veldig barnevennlig!
 

 
Bildet fra hotellområdet

 
Skal ikke skryte på oss dette sandslottet...

 
Marius koser seg i baderingen

 
Stine og Mariel har vært på prinsesse utflukt med barneklubben


Det har vært 14 deilige dager med sol og varme, soling og bading. Ungene har storkost seg i svømmebassengene, på stranden og i barneklubben. Jeg var egentlig litt skeptisk til barneklubben før vi reiste og tenkte "vi reiser jo ikke på ferie for at andre skal passe ungene..." MEN jeg har forandret mening. Ungene elsket barneklubben og var innom den flere ganger om dagen og i tillegg var de med på to utflukter. De som jobbet der var veldig flink!

Vi begynte stort sett dagenen med noen timer på stranden, etterfulgt av lunsj på hotellet. Turen var bestilt med all inclusive og det var himmelsk å komme til en stor buffet til hvert måltid. Vi sparte oss nok for mye styr og stress med ungene og måltid. Om ettermiddagen var vi ved bassenget og litt i barneklubben. Før middage var det Lollo & Bernie show og mini disco som var gøy for ungene, mens vi vokse hoppet over alle show for å få ungene i seng til normal tid.

Da ungene var i seng om kvelden ble det spill og kortspill på oss voksne. Ving hadde heldigvis klart å ordne det sånn at vi og reisefølget hadde leilighet ved siden av hverandre. Kjekt og være litt sosial på kvelden også...

Det har blitt tid til litt shopping og..Mallorca er jo kjent for billige skinn varer og perler, så det ble ikke mindre enn 4 skinnvesker med meg hjem og noen par øredobber.

En ting er værtfall sikkert...vi skal tilbake!!!

1 kommentar:

  1. Oooo....ja er det nokke som er heilt sikkert så er det at me skal tilbake dit!! ;) Sjå om me klarer å planlegge like godt neste gang! ;)

    SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!