tirsdag 19. februar 2013

Marius 5 måneder :)

Idag er Marius hele 5 måneder!  Han er en snill og grei gutt, og han har nettopp funnet ut at han kan rulle seg begge veier for å nå ting som ligger et stykke unna. Han har ikke tid til å sove så mye om dagen, og han breier seg i dobbelsengen om natten. Typisk :)

Tiden går fryktelig fort og jeg ser at permisjonstiden begynner å minke... Siden dette er vårt siste barn så har jeg alltid tenkt at jeg skal ta ut ekstra permisjon. Forrige dagen sendte jeg søknad til arbeidsgiver om å ta ut ett ekstra år med foreldre permisjon og jeg gleder meg!!

Til høsten begynner Stine på skolen og med en hjemmeværende mamma slipper hun SFO og lange dager. Men tre barn i så tett alder som vi har, tror jeg at vi kan tjene på at jeg er hjemme en stund ekstra. Vi sparer oss for mye stress, både om morningen og om ettermiddagen, ved levering og henting, middagslaging og husarbeid. Det er nesten som jeg gruer meg til å jobbe fulltid igjen. Går det? At både jeg og Eivind jobber fulltid? Alt går seg vel til, men det hadde ikke vært så dumt med en dag fri i uken til husarbeid, handling og alt annet som mor i huset tar seg av :)

I ettermiddag skal jeg og Stine på skolen, det er nemlig innskriving for Stine. Det blir stor stas for en jente som har mast om å få starte på skolen siden hun var 2,5 år.

Ha en fin tirsdag!

1 kommentar:

  1. Så kjekt det vert for våre to store jenter! Sjåast :-)

    SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar!